Onze Bewoners in Beeld

Wanneer u een woning aan Huurrendement verhuurt is het logisch dat u benieuwd ben wie er in uw woning gevestigd wordt. Wat voor een type personen bewoond mijn pand en waar komen deze eigenlijk vandaan?

Uit alle windstreken
Onze bewoners zijn afkomstig uit diverse Europese landen en soms zelfs nog daarbuiten! Over het algemeen zijn deze werkzaam bij bedrijven in de technische/petrochemische industrie. Zij zijn werkzaam bij gerenommeerde bedrijven zoals Shell, Equans, Fokker, Spie en Damen Shipyards. Helaas is er in Nederland een tekort aan dit soort technisch gekwalificeerd personeel. Vandaar dat er vaak wordt gekozen om vanuit het buitenland naar Nederland te komen om deze vacatures te vervullen.

Al deze grote ondernemingen vragen om competentie gedreven personeel, mensen die zonder de juiste opleiding niet in staat zouden zijn om het werk uit te voeren. Net zoals jij en ik hebben deze mensen behoefte aan privacy en een goede, gezonde leefomgeving. Zolang onze bewoners tevreden zijn over de volgende twee cruciale factoren, namelijk de werkomstandigheden en de huisvesting, zul je merken dat ze langdurig in onze woningen verblijven en dat er weinig verloop is.

Maar wat motiveert deze mensen dan om specifiek voor een woning van Huurrendement te kiezen? Woningen in onze portefeuille voldoen altijd minimaall aan de SNF-normen, bij de meeste woningen gaan wij zelfs nog een paar stappen verder. Bovendien zijn de bedrijven waarvoor onze bewoners werken, vaak aangesloten bij vooraanstaande certificeringen. Hierdoor weten de bewoners zeker dat alles conform de juiste regel- en wetgeving verloopt. Daarnaast begrijpen onze bewoners, dat wanneer ze een Huurrendement woning betrekken, dit in 9 van de 10 gevallen goed zal zijn. Helaas bestaat perfectie niet in onze branche, zelfs niet in ’s werelds beste hotels.

Meer nieuws..

Verbod tijdelijke huurcontracten

Verbod tijdelijke huurcontracten

Meerderheid in tweede kamer over verbod tijdelijke huurcontracten. Na een lange discussie is duidelijk geworden dat de Tweede Kamer dinsdag een initiatiefwet zal steunen van PvdA en ChristenUnie. De wet verbiedt tijdelijke huurcontracten, die sinds 2016 toegestaan...

Investering Vastgoed

Investering Vastgoed

Waar liggen de kansen in het vastgoed?  Hotels Veel beleggers/ investeerders zijn op zoek naar kansen in de vastgoedmarkt. De meeste denken hierbij aan woningen welke gebruikt worden voor eigen bewoning of juist de verhuur. Investeren in hotels wordt steeds...