Slechte huisvesting

Slechte huisvesting; een doorn in het oog van de internationale medewerker!

Als internationale medewerker in een vreemd land is de behoefte aan gedegen huisvesting zeer belangrijk, het moet tenslotte een plek zijn waar men zich thuis voelt. Stel je eens voor; je komt in een vreemd land en de plek waar je moet wonen is slecht. Hierdoor kan de teleurstelling zo groot zijn dat je als werknemer op zoek gaat naar een andere baan met betere huisvesting.

Dit is voor zowel de uitzendpartij, huisbaas, huisvesters, omgeving een slechte zaak. Slechte huisvesting betekent over het algemeen een ontevreden werknemer, ontevreden werkgever, verloop in de woning, geen betrokkenheid met de buurt, oftewel een samenloop van omstandigheden waar geen enkele partij baat bij heeft.

Daarom is het zó belangrijk dat de woningen als thuis moeten voelen, een thuis waar jij en ik zouden kunnen verblijven.

Met als uitgangspunt een huiselijke sfeer waarbij de woning getoetst kan worden aan de SNF- norm. Dit is de minimale eis waaraan de woningen moeten voldoen.

Wij gaan verder dan de SNF-norm.
Zo vinden wij het belangrijk dat een ieder een eigen kamer heeft. Wij hechten veel waarde aan privacy.

Gewenst is daarbij ook dat er maximaal 4 personen in een woning worden gehuisvest. Dit komt ten goede van de Leefbaarheid zowel in als buitenom de woning.

Ons motto: ontzorgen!
De heren moeten ontzorgt worden in hun verblijf. Zo is bij aankomst de woning van top-tot-teen verzorgd, van het aardappelschilmesje tot aan het linnengoed in de woning.

Ons team staat klaar om uw zorgen omtrent de huisvesting uit handen te nemen. Met een landelijk bereik kunnen wij uw wens omtrent de huisvesting invullen.

Bent u benieuwd naar wij u kunnen ontzorgen in de huisvesting? Laat het ons team weten.

Meer nieuws..

ICY Systeem

ICY Systeem

Innovatief ICY Systeem voor Energiebesparing Huurrendement heeft een nieuwe stap gezet in het verbeteren van de verhuurervaring door het ICY-systeem te integreren in hun woningen. Dit systeem biedt aanzienlijke voordelen voor huurders en helpt bij het besparen van...

Fictief Rendement

Fictief Rendement

Demissionair staatssecretaris Fiscaliteit Marnix van Rij adviseert het volgende kabinet om het fictieve rendement in box 3 te verlagen naar 4 procent, en de overdrachtsbelasting te verlagen naar 6 procent. Dit nieuws is met name relevant voor investeerders in...

Turn key Huisvesting

Turn key Huisvesting

Een Sleutelklare Woning: Wat Is Het En Waarom Is Huurrendement De Juiste Keuze? Steeds vaker hoor je de term 'turnkey-woning' in de vastgoedwereld, en terecht! Maar wat betekent het eigenlijk? En waarom is Huurrendement de juiste partner als het gaat om sleutelklare...